MENY

TRÄDGÅRDSMASKINER
CUB CADET, MTD, TORO, STIGA, STHIL

Dela upp betalningen,
inte upplevelsen!

Vi erbjuder förmånliga delbetalningar via Wasa kredit. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss!

STIHL

SOMMAR

STIHL är ett familjeföretag som sedan starten 1926 har blivit världens mest köpta motorsågsmärke genom sina unika innovationer och målinriktade utveckling. STIHL erbjuder ett helhetskoncept för den medvetna konsumenten som ställer höga krav på kvalitet. Maskinerna underlättar ditt arbete med innovativ och förfinad teknik som präglas i varje liten detalj.

CUB - CADET

SOMMAR, VINTER

Det är en sak att prata innovation – en annan att verkligen utföra det. Under årtionden har Cub Cadet byggt gräsklippare, trädgårdstraktorer, snöslungor och Zero-Turn Riders som fungerar och presterar bättre än något annat varumärke på marknaden. Cub Cadet är hängivna att föra utvecklingen konstant framåt och producera produkter för framtiden. 

MTD

SOMMAR, VINTER

MTD är en av världens största tillverkare av motordriven trädgårdsutrustning. MTD erbjuder ett sortiment med trädgårdsmaskiner så som åkgräsklippare och snöslungor. MTD som står för “the Modern Tool and Die company” har sitt huvudkontor i Ohio men har återförsäljare över hela världen.

STIGA

SOMMAR, VINTER

STIGA grundades 1934 i Sverige av Stiga Hjelmquist och har mer än 80 års erfarenhet av
innovation av konsumentprodukter. Idag är STIGA ett välkänt varumärke inom gräsklipparbranschen och har ett brett sortiment av trädgårdsredskap som distribueras i hela Europa och övriga världen.

TORO

SOMMAR, VINTER

Toro är en ledande global leverantör av innovativa gräsmatte-, landskaps-, uthyrnings- och anläggningsmaskiner samt bevattningslösningar och utomhusbelysning, och hjälper sina kunder att vårda golfbanor, idrottsplatser, parker, kommersiella och privata fastigheter samt jordbruksmark.

0620-124 33