MENY

BÅTAR & BÅTMOTORER
KIMPLE, TOHATSU, OSKWIG

Dela upp betalningen,
inte upplevelsen!

Vi erbjuder förmånliga delbetalningar via Wasa kredit. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss!

KIMPLE

FRITIDSBÅTAR, FISKEBÅTAR

Vi erbjuder samtliga båtar och tillbehör ifrån Kimple. Tveka inte på att kontakta oss om du har någon fråga eller fundering gällande vilken båt som passar dig eller liknande. Vi hjälper dig gärna!

TOHATSU

2.5hk - 70 hk

Tohatsu är en av de största tillverkarna av utombordsmotorer, baserade i Japan. Tohatsu har funnits sedan 1932 och har blivit ett respekterat och efterfrågat märke i branschen då deras båtmotor är väldigt prisvärd och tystgående. Vill du ha en lätt och pålitlig båtmotor är Tohatsu valet för dig.

OSKWIG

FRITIDSBÅT, FISKEBÅT

Vi erbjuder samtliga båtar och tillbehör ifrån Oskwig. Tveka inte på att kontakta oss om du har någon fråga eller fundering gällande vilken båt som passar dig eller liknande. Vi hjälper dig gärna!

MARINE

12R, 14R

I Marine Rowing-serien finns båtar som är speciellt utformade för rodd. Deras 3-köls design och speciella interiör med gott om utrymme är utmärkta för roddare. Användning av elmotorer ger dig tillgång till sjöar där bensin är begränsat. Dessa extremt stabila och lätta båtar är tillverkade i två storlekar – mindre 12 R och större 14 R. 

0620-124 33